Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Loppukauden paketointia

Hiljaista on blogirintamalla ollut, ja sehän tarkoittaa sitä, että loppukaudesta ei enää seikkailukisoihin päästy. Yritystä oli, mutta aikataulut ja teveydentilat ei vaan napanneet. Jotain kuiten tuli tehtyä eli paketoidaanpa kausi pakettiin...
Elokuun alussa käytiin virman poikain kanssa kipasemassa Extreme run. Hauska tapahtuma, vaikka juoksu on mitä on.
Loppukesästä pääsin vihdoin vaeltamaan lappiin. Ensin käsivarteen + Norja + Ruotsi eli kolmenvaltakunnan rajalta Goldahyttanin kautta Gappyhyppanille ja sieltä Pältsastuganille. Upea reissu, mukana olleille ekakertalaisille otin vissiin vaan hiukka liikaa nousumetrejä :-).


Sitten oli vuorossa kauden ainut tapahtuma, johon koko tiimi osallistui eli jo syksylle 2010 suunniteltu Kevon vaellusreissu. Jos edellisellä reissulla oli hieman pitkät päivämatkat osallistujille, tällä kertaa matkat kasvoivat ja samalla vauhti nousi merkittävästi. Mutta loistoreissu, kuvat kertonee tärkeimmät.

Kahdn vaelluksen jälkeen mieli oli virkistynyt ja roppa romuna eli yösuunnistusta!!
Ja sitten jalat oli enemmän romuna, Aikataulujen takia Muddy X jäi taas väliin eli vuorossa oli eeppinen MuddyX rastienkeruu... tai no ihan mukava lenkki, mutku se autonavain putos johon 60km reitin varrelle... Bonus jäi aluksi noutamatta, kun lampi oli jäässä, muttei tarpeeksi.
Koska Mammuttimarssista jäi aikoinaan hirveesti hampaankoloon, oli se otettava uudestaan. Vilupöksyt Tane ja Jokke eivät mukaan lähteneet, joten mukaan puhuin Peten, joka selvisi vaelluksesta hyvin. Ja nyt oli kuuma!! varustus oli liiallinen kun muisteli edellistä reissua eli nyt on Mammuttimarssilla ollut keskimäärin sopivan lämmin. Parin ja matkan valinta menivät täydellisesti ja tuloksena oli VOITTO! Hieno reissu ja tulosta ei huononna se, että olimme ainut maratonin pyörällä hyväksyttävästi suorittanut joukkue :-).

Syksyyyn mahtui myös leipälajimme MM, josta ei mestaruutta tänä vuonna tiimille tullut, Jokke kuitenkin hopealla. Jostain sain myös tyhmän idean käydä voittamassa pari kössikisaa...

Lopuksi piti järjestää pikkujoulut, mutta eihän pojat taas päässeet eli sitähän piti sitten ite käydä
NUTS Köykkyri "Pre-Xmas Uphill Race" tamppaamassa ja siellä vasta sitä hauskaa olikin...
Ja näissä tunnelmissa kohti ensi kautta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti